Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zepat ... máme za úkol napsat v českém jazyce sloh o tom jak trávím svůj volný čas... v rozsahu jedné A5 stránky... absolutně si nevím rady... protože svůj volný čas trávím, tak, že jsem s kamarády venku nebo koukám na televizi... co o tom mám rozepisovat? nemel by nekdo radu? ) nebo i nejaky odkaz kde bych se mohl inspirovat?
Dobrý den. A já si stejně myslím, že by se Ti nejvíce líbilo, kdybychom to za Tebe napsali, že ano? Jako A5 není žádný extra velký formát. Tam napíšeš pár vět a máš vymalováno. Napiš pravdu. Prostě, že nejvíce se odreaguješ s kamarády venku nebo koukáním na televizi. Popiš, co s kamarády venku provádíte, nekalé činnosti vynechej, vyzdvihni pocit kamárádství. U televize se zmiň, co Tě nejvíce baví sledovat - pokud možno nějaké inteligentní pořady apod. No a je to.
Taká ptákovina, o tom se dá psát, psát, psát. Kdyby toto dostávali jako maturitní otázku tak se budou bít patama do ... .
Zamysli se, soustřeď se a určitě se rozepíšeš. Můžeš popsat i nějakou událost, která se ti venku s kamarády přihodila. Když na to přijde, lze posat jednu stránku třeba o jednom knoflíků. Tak do toho. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.