Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se stát herečkou. Ještě jsem na základní škole ale velkou inspiraci vidím v seriálu Modrý Kód.
Školu zvládám celkem dobře akorát mám ADHD
a skoro všichni z rodiny si myslí že tu školu nezvládnu.
Jaké všechny školy k tomu potřebuji? A myslíte si že bych to mohla zvládnout? A dá se to zvládnout i když mám disgrafii, disorptrii, a diskalkulii?
DĚKUJI
Většina herců začínala v různých dramatických kroužcích, ochotnických představeních apod. Jsou i herci, kteří nemají žádné umělecké vzdělání a jsou výborní. Ovšem dnes je jiná doba. když vidím ty různé superstáry, kteří si myslí, že dobudou svět a přitom jsou to blbečci s falešným sebevědomím, tak je mi špatně. Pokud je vám inspirací Modrý kód, tak raději jděte na nějaký učební obor. To vám doma neřekli?
Když půjdete na radu k někomu, kdo učí herce, tak Vám dá do ruky knhu s náročným textem a čtěte. Pak Vám třeba vytkne sykavky, neprávný důraz, klesání hlasem, kde se klesat nemá, špatné hospodaření s dechem a příliš rychlé tempo. Dá vám složku s jazykolamy, které máte za úkol nacvičovat, přidá jednu nekonečnou báseň do příště nazpaměť a doporučí co nejvíc recitačních soutěží, sportovat, tančit a zpívat. Přesto to vůbec není záruka, že se dostanete na konzervatoř nebo výše na DAMU. Taky bych radila dramaťák na ZUŠ a ochotníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.