Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klasifikace během karatény

Od: nastvanystudent odpovědí: 5 změna:

Krásný dobrý den,

moc Vás všechny prosím o radu. Mám problém s mým učitelem předmětu IKT(informační a komunikační technologie, či jak se ta chujačina jmenuje). Učitel na nás často naléhá s velmi přísně klasifikovanými prácemi, které nemáme šanci stíhat. Do teď jsem se docela držela, ale po včerejšku jsem vážně naštvaná. Včera nám byl zadán úkol v 9:30, který měl být odeslaný do 16:00. Od rána jsem byla u stomatologa, u ktérého jsem měla rozsáhlý zákrok kvůli nemalému problému, takže když jsem odpoledne dorazila domů, usnula jsem. Na večer jsem se probudila a zjistila, že nám byl zadán úkol. Neotálela jsem a začala ho vypracovávat. Práci jsem dělala až do půl čtvrté ráno a odesílala s dobrým pocitem, jelikož se mi podařilo práci splnit dobře.

Abych se dostala k věci- nyní se mi na bakawebu objevilo ohodnocení práce za 5. Jsem z toho opravdu nešťastná, protože mi žádný přemět takhle blbě nevychází. Moje sousedka říkala, že je protiprávní nás v takhle krátké době známkovat, ale já nic taového nenašla... Můžu se vůbec nějak bránit? Co bych mu měla napsat? Jsem ve čtvrtém ročníku osmiletého gymnázia a stále nad naší distanční výukou kroutím hlavou a protáčím panenky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná, že tu pětku jste nedostala za práci, ale za její neodevzdání v termínu = jako by nebyla. Omluvila jste se za pozdní odeslání a vysvětlila důvod?

nastvanystudent
hodnocení

Ano, vše jsem vypsala a omluvila se, ale ani odpovědi se mi nikdy nedostalo:/

asd1

Zavolej (resp. rodiče) jestli vysvětlení dostal a jestli tohle myslí vážně. Pokud ano, tak bych to řešil s ředitelem, protože tohle není normální.

Mmch. nemáš povinnost mít funkční internet, takže zadání "chci výsledky odpoledne" si může vylepit na nástěnku...

hodnocení

0x

Tak mu napiš omluvu za pozdní odevzdání znova. Jestli můžeš, sežeň si potvrzení o návštěvě stomatologa a přilož to. Psala jsi mu v ty 4 ráno? Známku jsi dostala teď?

lipanek
hodnocení

0x

Je samozřejmé, pokud jste byla u zubaře celý den /narkóza/, nebo jste cestovala do jiného města mimo své bydliště, že máte omluveno.

V dnešní době může i sestra napsat po e-mailu omluvenku a Vy ji učiteli přepošlete. Samozřejmostí je vyjádření rodičů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]