Nejste přihlášen/a.
Sháním pro svou setru, která bude promovat, takovou tu typickou (hlavně v USA) čepici. Neví někdo, kde bych ji mohl v Praze koupit?
Mno, není to sice zrovna Praha, je to i-obchod, ale našla jsem ji tady: portal-maska.cz/...
Není to drahé a dodání 6-8 dní, to jde...
Tak Ladin byl dřív a ještě levnějc
Jo, tak to mu rozumím... V tom případě mě napadá akorát obchod s klobouky v pasáži na Václavském náměstí - je to ta, kterou se jde z Václaváku do Františkánských zahrad. Směrem z Václaváku je ten obchod po pravé straně záhy poté, co tam vejdete. Ale nevím, jestli by měli zrovna tohle, spíš klasiku - nicméně bych se zkusila zeptat, zda by oni nevěděli, kde shánět.. Ale nápad je to vtipný, to se musí nechat - rozhodně by byla sestra na promoci výjimečná Škoda že to nenapadlo nikoho u nás, já bych si takový klobouk just vzala na samotné předávání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.