Nejste přihlášen/a.
Strašně moc mi záleží na tom mít dobré známky. Vím, že je to dobře, ale na druhou stranu někdy bych byla radši kdybych byla flegmatik a neřešila to, protože když se mi nějaký test nepovede (mám třeba tři chyby), mám potom zkažený celý den. Pořád nad tím musím přemýšlet, proč jsem tam napsala to a to... Sama sobě nalhávám, že přeci nevadí ani kdybych jednou dostala pětku. Ale ve skutečnosti mě štve kolikrát i dvojka, protože jsem ve stresu vybrala jinou odpověď než měla být a přitom to vím.
Rodiče mi už kolikrát říkali, že jim nevadí když bych měla horší známku, že bych se nemusela tolik stresovat a mít více volného času. Jenže já si nalhávám, že mi na tom nezáleží, ale po jednom "nepovedeném testu" mám zkažený celý den.
Jde se toho nějak zbavit? Nějak "zařídit" aby mi na tom tolik nezáleželo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.