Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylo by to hloupé?

Od: kruckruc odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

učitelé nám ohledně zkouškového nabízí, že kdyby jsme něco potřebovali, něčemu nerozuměli, ať jim napíšeme. Bylo by hloupé učitelům napsat, že mám ze zkoušky strach?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Hloupé to není. Asi potřebujete trochu povzbuzení právě od nich.

figurek*
hodnocení

2x

spíš zbytečné. Nečekej, že by ti takové psaní přineslo nějakou výhodu.

No a jen bych ti přisal jedno známou věc, zkoušky jsou samozřejmě boj nervů. Vyhrává ten, kdo vydrží. Taky se může stát, že vzteklá kantorka začne vykřikovat : Podívejte se. Já už se s váma zlobit nebudu. Vy byste se to doučil a já bych se s váma musela roščilovat ešče jednou. Tady máte trojku a zmizte!

hodnocení

1x

Nebylo by to hloupé.

Na druhou stranu - ke strachu není žádný důvod. Ať už to umíš nebo neumíš (nebo si to jen myslíš), strach ti v ničem nepomůže.

Dej si večer před zkouškou pivo (jedno, max dvě), to pomáhá *pivo*

hodnocení

0x

Ahoj.
Ano, je to hloupé, obzvláště od studenta vysoké školy *alene*
Nejsi sám, kdo má strach, strach je běžný fyziologický proces.
Zatni zuby a běž do toho, říká se, že když nejde o život, tak nejde o nic. ( To jsem napsala velice kulantně ).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]