Nejste přihlášen/a.
Ahoj, lidi. Mám toho tedˇ nastarosti strašně moc. Jsem na vyšší škole kde je hlavním předmětem chemie, a včechny věci kolem toho. Mám nulové znalosti ze střední. Strašně ráda bych se to doučila, ale není moc času, chodím ještě di práce abych měla na nájem atd... Chodím k psychiatričce, myslíte že by mi mohla něco napsat? Nemyslím věci typu neurol atd, spíš něco na povzbuzení, slyšela jsem něco o Ritalinu, ale nevím jestli je to v ČR prodejné, nevíte? Myslíte že by mi to předepsala? Chci to do zkouškového období a pak by se vidělo jestli mi to pomohlo. Nebo nevíte o jiných lécích co by mě nabudily, jsem v takovém stavu že bych začala brát klidně u nějaké slabší drogy, je mi to fuk, hlavně ať tu školu zvládnu!
Prosím jenom seriozní odpovědi, číst o tom jaký mám špatný pravopis se mi fakt nechce, není mi dobře, děkuji za pochopení ♥
Hlavně ne ty drogy, jestli jde o povzbuzení mysli a delší výdrž tak mě jako studentovi se osvědčila guarana- ale né nějaké tabletky ale čistý guaranový prášek. Má podobné účinky jako energeťák ale krát 10X. Občas při vyšší dávce na sobě pozoruji hyperaktivitu. Pak mě nějak jde dobře všecho do hlavy- ale hlavně je to legální a NENÍ NAVYKOVÁ!
doplněno 18.11.12 23:24:
Dobrý den.
Hlavně ať tu školu zvládnu! Třeba i se zničeným zdravím? A drogy Vám opravdu na zdraví nepřidají. Sestavte si žebříček svých hodnot. Zdraví, škola, práce... Pokud opravdu máte zdravotní problémy, školu můžete i odložit, počkat až Vám bude lépe.
A jde-li o povzbuzení - doporučuji pravidelný spánek, pohyb na čerstvém vzduchu, vitamíny.
Ritalin není volně prodejný, je to na předpis. Proč začít s drogami, hlavní předmětem je u vás chemie, tak se možná i časem propracujete ke složení drog. Ale tím si moc nepomůžete a jen se z vás stane časem ještě větší troska. S nulovými znalostmi ze střední školy jít studovat vyšší odbornou školu - tak to je tedy masakr. Poraďte se se svou lékařkou-psychiatričkou, ona by vám teoreticky nějaký ten lék na zlepšení soustředění mohla předepsat - není jen Ritalin, existuje např. i Prosac, ale musí se to brát opatrně a být pod kontrolou lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.