Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mel bych dotaz. Svou bakalarskou praci jsem psal pri praci rok a dal jsem si na ni dost zalezet. Cca pred tremi tydny jsem ji odevdzal a zacatkem cervna jdu ke statnicim. V tuto chvili cekam na posudky od vedouciho prace a oponenta a zatim nic, je to stresujici. Nevite nekdo, kdy posudky chodi, vim, ze je to tezke odhadnout, zajima me jen nazor a osobni zkusenost tech, co to maji uz za sebou. Z posudku jsem ve vetsim stresu nez ze statnic samotnych, bojim se prave chvile, kdy posudky dorazi a ja je budu otevirat. Nebo ze prijde jako prvni posudek od oponenta, ktereho jsem v zivote nevidel a ani ho nezmam. Nedejbuh, aby byl spatny.
Dekuju predem za odpovedi
mel bych dotaz. Svou bakalarskou praci jsem psal pri praci rok a dal jsem si na ni dost zalezet. Cca pred tremi tydny jsem ji odevdzal a zacatkem cervna jdu ke statnicim. V tuto chvili cekam na posudky od vedouciho prace a oponenta a zatim nic, je to stresujici. Nevite nekdo, kdy posudky chodi, vim, ze je to tezke odhadnout, zajima me jen nazor a osobni zkusenost tech, co to maji uz za sebou. Z posudku jsem ve vetsim stresu nez ze statnic samotnych, bojim se prave chvile, kdy posudky dorazi a ja je budu otevirat. Nebo ze prijde jako prvni posudek od oponenta, ktereho jsem v zivote nevidel a ani ho nezmam. Nedejbuh, aby byl spatny.
Dekuju predem za odpovedi
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Posudku od vedoucího se bát nemusíte. Práci Vám dovolil odevzdat, takže je spokojený. Přece jste s ním musel komunikovat, když jste na práci pracoval, a vzít v úvahu jeho připomínky. Takže pokud jste splnil to, co vedoucí požadoval, posudek bude v pořádku na lepší hodnocení.
Oponentura se v hodnocení obvykle příliš neliší, když v práci nejsou nějaké hrubé chyby a obsah je dobrý
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]