Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magisterský obor, možno znovu na stejne fakul

Od: lolipop odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Za měsíc dokončím magisterská studia a získám titul Ing. a zajímalo by mě, jaké jsou možnosti dalšího studia. Chtěl bych, aby mi byl titul platný. Nechci na doktoranta, ani MBA /chtěl bych MBA, ale 300 tisíc za to nedám) Nyní mám Informační systémy na VŠE, Fakulta Informatiky a Statistitky. Zajímal by mě i obor Datová analýza, ze stejné školy a fakulty, dává smysl to studovat? Co budu po dokončení studií, Ing. Ing. Lilopo Josef? Ing. Mgr. Lilopo Josef?

doplněno 29.04.20 16:03:

A co když bych se rozhodl pro jiný bakalářský IT předmět, byl bych potom Ing. Bc. Lolipo Josef?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano. Mezi tituly se dává latinská zkratka et. Bylo by Ing. et Mgr.
Samozřejmě studovat můžete dále cokoli. Poplatky za další studium jsou zrušené (v případě předchozích úspěšně zakončených studií).
Není až tak důležité, kolik máte škol a titulů, ale co vlastně umíte. Třeba několik jazyků na vysoké úrovni se u ekonomů hodně cení.
MBA stojí kolem 100000kc, viděla jsem někde slevu kolem 80000kc. MBA je docela populární titul u generálních ředitelů a vyšších pracovníků.
V případě dalšího podobného studia si nechte můžete nechat uznat řadu předmětů, některé budou stejné, některé podobné a také Béčkové předměty. Čili nového učení bude méně než při prvním studiu. Je to běžný postup, ať už na stejné VŠ anebo jiné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]