Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Talentová zkouška na zubní lékařství?

Od: tomancatko odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám v plánu se hlásit na lékařskou fakultu (upol nebo muni) na obor zubní lékařství. Dozvěděla jsem se, že součástí přijímacího řízení má být i talentová zkouška, o které se však nikde nezmiňují, což mě docela mate. Pokud o tom někdo něco víte, napište prosím, co si pod tím mám představit. Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pokud talentová zkouška není zmíněná v podmínkách pro přijetí, tak je dle mého názoru velmi nepravděpodobné, že by se nějaká konala. každopádně nejlíp to zjistíte, pokud se svým dotazem obrátíte přímo na školu, ve které se chcete přijímacího řízení zúčastnit.

alf*
hodnocení

0x

mě spíše překvapuje, že někdo chce něco dělat a neví co. No talentovka tam rozhodně a zcela logicky je protože zubař nemůže být levý, musí to být trochu kutil, sochař, architekt, malíř v jednom. Je to profese která vyžaduje celkem manuálně zručné lidi.

tomancatko
hodnocení

tomu já rozumím, ale otázka zněla, co ta talentová zkouška obsahuje, takže mě překvapuje, že někdo důležitě odpovídá a přitom neví na co:)

hodnocení

0x

Pokud se bude talentová zkouška konat, čekala bych že bude z kreslení a modelování.

claire*
hodnocení

0x

Na střední škole chtěli po zubních technicích malovat PET lahev, zátiší s jablkem a pak nějak smotat drát a vymodelovat zub, takže by to mělo být podobné.

elbarto*
hodnocení

0x

Talentovky na zubařinu? O tom nic nevím a to mám prosím v rodině (pokud dobře počítám) 4 zubaře. Myslim že žádný se dělat nemusí (i když to se může lišit škola od školy)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]