Nejste přihlášen/a.
Mám hrozný strach z bakalářky. Téma už mám vybrané, teď si dávám dohromady zdroje, psát jsem ještě nezačala. A mám hrozný strach, že mi to nepůjde, nevím, jak vůbec začít, při každým pomyšlení na bakalářku je mi zle...
Snad nikdo s bakalářkou ještě nezačal, jsem ve druháku, mám tedy necelý rok čas.
Stres před je úplně zbytečný, k ničemu. To bych raději už začal, abych se začal stresovat, že mi to fakt nejde a ne z obavy že mi to nepůjde. Rozdíl je snad jasný. Pokud se po pár větách chytnu a půjde mi to jak po másle stresoval jsem se zbytečně. Pokud mi to skutečně nepůjde nic se neděje mám spostu času na to přijít a s někým to probrat.
řeknu to jinak po pár letech po škole zjistíš, že nějaká bakalářka je uplný prd na řešení...ale chápu v tu chvíli to přijde člověku jako neskutečný práce...ale víš co? kdyžse nechce je to horší jak když to nejde, hlavu vzhurů a chmury nech stranou jsou důležitější věci
Když jsem něco sepisoval (i bakalářky pro jiné lidi), tak jsem si stáhnul z internetu už hotové bakalářky nebo diplomky a začal jsme to dělat dle nich. ne že bych kopíroval celé věty. Prostě jsem použil tu "strukturu", různé myšlenky atd.jako inspiraci nevo vzor.
Pokud máte bakalářsku na nějaké téma, kterýmu aspoň trochu rozumím, tak bych snad mohl poradit. Můžete mě kdyžtka napsat přes vnitřní poštu.
Jako první "krok" je potřeba promyslet podstatu bakalářky. Tedy co bude řešeno, a jaké mají být závěry.
Jako druhý bod je potřeba promyslet, jaké informační zdroje použít a jaké metody (např. statistické) použít
Jako další krok je potřeba udělat "strukturu". tedy určit pčibližný počet stran, rozvrhnout kapitoly a určit přibližný počet stran kapitol.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.