Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslat odvolání poštou?

Od: propadlik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nebyl jsem vybrán v příjmacím řízení. V dopisu je napsané, že odvolání se podává až následující den po doručení rozhodnutí o nepřijetí. Nikomu samozřejmě žádné rozhodnutí o nepřijetí zatím nedošlo, vím to ze stránek školy a chci podat odvolání.

Zajímá mě tedy, jestli mám čekat až dojde rozhodnutí o nepřijetí a druhý den podat odvolání tak jak píší v papíru, nebo to odvolání podat hned. Respektive mám strach čekat než dojde odvolání, protože ostatní se na to čekání taky můžou vykašlat, někdo mě předběhne a já příjdu o eventuální volné místo. Nebo nevím jak to funguje :D ještě jsem to nikdy nedělal.

Stačí zaslat poštou na adresu školy? Asi spíš s podacím lístkem? Nechce se mi tam jet osobně i když bych mohl, ale nechce se mi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Zajeďte osobně do školy. Když podáte odvolání před jeho doručením, nebudete mít číslo jednací, které máte v odvolání napsat. Když zajedete osobně, může vám hodná sekretářka vyhledat č.j. a vy na odvolání jej dopsat.

Takto pošlete odvolání (bez doručeného) a nevíte co se bude dít. Vyřiďte si to osobně.

propadlik
hodnocení

Tam právě moc hodné sekretářky nejsou, proto se mi tam nechce :D

id

Chcete něco? Tak i nehodnou sekretářku musíte tolerovat. Takto váš dopis může skončit kdo ví kde neboť vás nebudou ochotni dohledávat a vy se nic nedozvíte. Při osobní návševě budete mít jasno. Jo a kvalitní čokoláda v kapse pro neochotnu sekretářku by byla také vhodná.

Probíhá správní řízení - odvolání lze podat i před vydáním rozhodnutí (§83 Správní řád).

Do školy teď nechoďte, raději si pořiďte datovku. Šetří to čas a peníze, tedy hlavně nám ve školství :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]