Nejste přihlášen/a.
Zdravím, od učitelky jsem měl doplnit následující test. Zkouknete mi ho někdo jestli ho mám správně doplněný? Díky
![]() |
test aj.docx | 20.49 kB |
První, páté a sedmé cvičení jsou dobře.
V první větě ve druhém cvičení je jedno "are" navíc.
Ve třetím cvičení je špatně první a druhá věta (zopakujte si, kdy se používá "little" a kdy "few"). Nemáme sice k dispozici originál zadání, ale i tak je vidět chybné řešení.
Čtvrté cvičení nelze zkontrolovat, neboť chybí zadání. Vidíme pouze podtržená slova, ale nikoli celé řádky.
V šestém cvičení je chyba v šesté a deváté větě. 6: Předložková vazba "dobrý v (něčem = v nějaké činnosti)" odpovídá angl. vazbě "good at". 9: Kromě "little" vs. "few" si ještě zopakujte rozdíl mezi "few" a "a few".
Je to pro mne hodně důležité protože mi to dost ovlivní známky a potřebuji z toho testu mít 100%-90% správně :D
OK, čtyřka je dobře, ale váhám nad prvním řádkem, podle mne připouští dvojí výklad. – Podle toho Vašeho by se vyřadilo "menu", protože ostatní slova označují osoby, zatímco já jsem vyřadil "customer", protože vše ostatní je spojeno s restaurací (a v těch se návštěvníkovi spíše než "customer"říká "guest"– tady se o tom rozepsali kristinaevey.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.