Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat jestli by mě přijali na jinou střední školu.Jsem na SZŠ v domažlicích a chtěla bych přejít do Plzně na SOŠ prof. Švejcara na obor soc.péče.Jsem v prváku a kdyby mě vzali do Plzně tak je mi jasné že bych šla znovu do prváku . A můj problém je že nevím jestli mám přihlášku podávat ze zš nebo si jí někde vytisknout a hlavně kdy mám přihlášku posílat . Nebo mám zajet do plzně a probrat to nák s ředitelkou školy?předem děkuji za odpověď
nu já bych radši přestupovala až do toho novýho ročníku , protože bych tam šla se sestřenicí .Myslím si , že by to bylo lepší kdybych tam byla s ní než sama , když tam nikoho neznam . A kolika procentní je šance , že mě vemou? . A kdy mám dát vědět třídní na SZŠ , že bych už do druháku nešla?
a není škoda ztratit jeden rok na škole, kterou nechcete dělat, jen kvůli tomu, aby jste byla v ročníku se sestřenicí?
nu to je pravda.Ale bojím se že mě třeba ty lidi v té třídě mezi sebe nějak nevezmou . A jak mám tedko co udělat na SZŠ? Mám požádat o nějakou přihlášku,nebo nejdříve zajet do plzně a probrat to s ředitelkou školy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.