Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijmou mě na jinou střední školu?

Od: ashley* odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych se zeptat jestli by mě přijali na jinou střední školu.Jsem na SZŠ v domažlicích a chtěla bych přejít do Plzně na SOŠ prof. Švejcara na obor soc.péče.Jsem v prváku a kdyby mě vzali do Plzně tak je mi jasné že bych šla znovu do prváku ;) . A můj problém je že nevím jestli mám přihlášku podávat ze zš nebo si jí někde vytisknout a hlavně kdy mám přihlášku posílat . Nebo mám zajet do plzně a probrat to nák s ředitelkou školy?předem děkuji za odpověď :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Já bych zajela do Plzně za ředitelkou školy. *palec*

myse*
hodnocení

0x

takže máte měsíc školy za sebou? možná by se dalo přejít rovnou ted z prváku do prváku... Domluvte si schůzku s ředitelem školy v Plzni a vypravte se tam a zkuste se domluvit. Pochopitelně s rodiči, protože jsou vašimi zákonnými zástupci.

ashley*
hodnocení

nu já bych radši přestupovala až do toho novýho ročníku , protože bych tam šla se sestřenicí :) .Myslím si , že by to bylo lepší kdybych tam byla s ní než sama , když tam nikoho neznam . A kolika procentní je šance , že mě vemou? . A kdy mám dát vědět třídní na SZŠ , že bych už do druháku nešla?

dzoui*

a není škoda ztratit jeden rok na škole, kterou nechcete dělat, jen kvůli tomu, aby jste byla v ročníku se sestřenicí?

ashley*
hodnocení

nu to je pravda.Ale bojím se že mě třeba ty lidi v té třídě mezi sebe nějak nevezmou . A jak mám tedko co udělat na SZŠ? Mám požádat o nějakou přihlášku,nebo nejdříve zajet do plzně a probrat to s ředitelkou školy?

myse*

určitě zavolat a domluvit se s ředitelem školy - jestli vůbec mají místo... No a pokud jo, a vezmou vás,tak oznámit ve stávající škole že k 1.10.2010 odcházíte tam a tam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]