Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na školu

Od: klra odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Ted v září jsem nastoupila na UO Kadeřnice do prvního ročníku, ten obor me velice baví ale problém je v tom že musím daleko dojíždět ráno musím v 6 vyjít z domu a domů se varcím o půl 6 večer :( hrozně mě to štve, nestíhám se učit a nemám ani na nic čas, musela jsem kvůli tomu zrušit všechny svoje koníčky... milnulý rok jsem si dávala 3 přihlášky na kadeřnice a každé v jiném městě, boužel mě nike nevzali skrz 2 z chování ( to jsem kdysi udělala jednu blbost a nešla do škole) ale pak mě vzali na odvolání a zrovna do toho města co je daleko, tak jsem tam šla. Byla by možnost přestoupit z této školy zase na UO kadeřnice,ale do toho města které je nejblíž ke mě..? vůbec nevím jak to s takovým přestupem chodí a jestli tam budou brát zase známky z 8. a 9. třídy a nebo z 9. a z e střední? kdyby brali známky z 8-9 taky by mě zase nevzali ptž v 8. mám tu 2 z chování.

Prosím poradtě mi někdo jak to chodí s přestupem..?

Přestup na školu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzoui*
hodnocení

1x

Bude nejlepší, když se poptáš přímo na té škole, která je u tebe blíž. Tam ti určitě řeknou bližší informace. Pokud budou mít místo, mohla by si určitě přestoupit i teď.

bub
hodnocení

0x

Známky budu chtít jen z té střední školy ve které si byla. Pokud si tedy dokončila pololetí nebo ročník. Pokud přecházíš ze střední na jinou střední, nikoho už vysvědčení ze ZK nezajímá. Najdeš si školu kam chceš přestoupit a zašleš jim žádost o přestup. Pošleš to na studijní odddělení popř sekretářce. Počkáš až se ti ozvou zda je žádost schválena nebo ne. Pokud ano přijedeš do školy, ukážeš výzo oni si tě zapíšou a hned ten den nebo den po té můžeš nastoupit.

pt®

Jestliže jsi nastoupila až toto září do prvního ročníku, vydrž to do pololetí, možná na škole ve tvém městě někdo vypadne a bude místo, kdyby ne vydrž to konce škol. roku a pak se pokus znovu o přestup. Ale školu nepřerušuj. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]