Dobrý den, studuju prvním rokem na Střední Zdravotnické škole v Ostravě a vůbec nechápu latinu! Ani trochu tomu nerozumím, proto si touto cestou hledám někoho, kdo latinu ovládá na doučování. Samozřejmě zaplatím! Nejlépe z Ostravy...
Moc bych ti přála, abys touto cestou někoho na doučování našla, už jen pro tvoji snahu něco se naučit - ale moc tomu nevěřím. Zkus ještě podat inzerát v místním ostravském tisku. To by snad mohlo být účinnější. Každopádně ti držím palce.
pokud jsi jeste nikoho nenasla, ozvi se. Latinu jsem studovala na univerzite a par tvych kolegu ze zdravotnicke skoly jsem uz doucovala. Jsem z Ostravy. Zdravi H.
jitka1*
Ahoj, hledám doučování latiny pro syna v 1.ročnínku gymnázia. Jestli je to možné, prosím ozvěte se. Měla bych zájem. Děkuji
Dobrý den, s latinou mám několikaleté zkušenosti a mohla bych nabídnou alespoň minimální náhled do problematiky latinské gramatiky. Nejspíše formou emailu či internetové komunikace (ICQ), neboť do Ostravy je to opravdu daleko. Máte-li zájem, napište.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.