Nejste přihlášen/a.
Dík za odkaz, mám ušetřenou práci, něco se mi hodí. Vnučka má tolik úkolů, že se z toho můžeme celá rodina pos... Nákladní auto a dítě má určit do kterého kraje a města patří, nebýt dědy nikdo z nás netušil, že je to Tatra Kopřivnice. Boty, 10leté děcko těžko ví, že je to Baťa Zlín a spousta dalšího na dvě A4. Matika a ČJ v pohodě i Angl. ale spousa dalšího např i to, naučit se tancovat polku.
@lidus Nemáte zač. Taky mě zajímalo, kam se ty řeky vlévají a měla jsem dobrou náladu, tak jsem to našla. Pokud chcete ještě něco najít, tak mi to můžete zaslat soukromně nebo taky napište dotaz.
K Tatře - měli jsme ji dlouhá léta, byla královsky modrá s vystouplým "čumákem", kabinu měla hodně vysoko a měla takové specifické "budíky".
Boty Baťa už nejsou to, co bývaly. Po veľmi nepříjemném zážitku z jejich prodejny pro mě skončily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.