Nejste přihlášen/a.
Ahoj, co mi hrozí za neomluvené hodiny? Už jsem dosáhl zletilosti.
nic? jsou to jen maličkosti, jako zhoršená známka z mravu, poznámka a důtka, nebo podmíněné vyloučení .. ale zdlouhodobého hlediska věků vubec nic. Když Tě netrápilo chodit do školy, tohle asi nebude problém?
Nepochopil jste. Právě , že se děje. Nic bylo myšleno, že když někoho netrápí 100 neomluvených hodin, tak mu jsou následky taky FUK. při 6 neomluvených hodinách to vypadá na 1 školní den. Je omluvenka legální? Musí ji uznat. Jde o to zda si ji píšete sám, nebo ji máte od rodičů nebo lékaře. Pokud je opravdu legální zajděte za ředitelem školy. Ono se z 6 neomluvenách NIC nemusí stát, ale taky to může být problém. Pokud zůstane u 6 hodin a jste plnoletý , odhaduji to na maturanta, tak těch 6 hodin na konci roku někdo zapomene. Ono jde většinou o hloubku problému. Pokud vás učitelé znají, a dají vám neomluvený den, značí to, že vám nevěří nemají vás v lásce. Takovému jedničkáři by to určitě uznali. Omluvte se, nedělejte potíže, on to uzná a omluví. Jinak jak jsem řekl. Lagální omluvu uznat MUSI!
No s učitelem není rozumná řeč, při snaze to vysvětlit mi řekl, ať jdu pryč... Spíš bych řekl, že mě nemá příliš v lásce... Snažil jsem se s ním mluvit, ale k ničemu to nevedlo, takže nevím co dělat, ale zas neplánuju, že budu chybět víckrát... Jinak byl jsem u doktora a mělo se brzo končit ve škole, tak už jsem se nevracel, na jednu hodinu, jenže učitel z toho udělal 6 hodin (i když normálně to byly hodiny 4) ... Měl jsem jen potvrzení, že jsem byl u lékaře, ale nebylo to v omluvným listě... Asi jsem měl lhát, že jsem měl rodinný důvody! Jenže to už mi neomluví.. protože jsem řekl, že jsem byl u lékaře... vysvětlení je marné
Na skole byl taky u me jeden problemovej lektor, skolu jsem odchodil se 7 neomluvenymi a od te doby at bylo co bylo, v omluvence vzdy byla nevolnost, s tim jedinnym se spokojil...trosku dement to byl a na vsechny ne na jednoho jedince..
Napsany ve vizu, a kecy doma ale jinak v poho..otazka je zda se nezmenila sada kvot pro neomluvene hodiny, treba za me jestli se nepletu bylo 10hodin a az pak to resili...pozdeji co vim tak kvůli nekterych individui to rida ze skoly zmenil...nejlepsi mas zeptat se na sekretariatu sekretarky ktera ma o tomhle celkem prehled, popripade vi kam te poslat...bud ute uvede do klidu anebo vystresuje do maxima, na konci rocniku se ty hodin pokud vim mazou a v dalsim rocniku zacinas s cistym stitem..ale jak rikam nejlepsi se je zeptat..veci se casto meni..
záleží jak moc to škola "hrotí", je určitá hranice hodin, do které se jakoby nic neděje, ale pak přichází různé dutky, dvojky z chování ... taky záleží kolik je ti let - jestli málo, můžou z toho mít polízanici rodiče..
ale mít 20 neomluvených hodin na začátku roku, to je "síla" docela ..
no je fakt, že tam toho v řádu tedy moc není:
Za porušování školního řádu, zejména nedovolené opuštění školní budovy v průběhu
vyučování, kouření v prostorách školy, neplnění povinností (např. opakované zapomínání
cvičebního úboru nebo jiných nezbytných učebních pomůcek, nedodrţování pravidel
slušného chování, šikanování, odmítnutí nákupu karet nebo učebnic, neomluvená absence,
aj.) může být se žákem zahájeno správní řízení za účelem vyloučení ze školy.
Asi to udělám tak, že řeknu rodičům, ať mi napíšou rodinný důvody, protože je fakt, že 6 hodin jsem u lékaře být nemohl, i když jsem počítal max. se školou do 12... Jestli mi to neomluví, tak se snad svět nezboří..
Já měla jednou neomluvené 2 hodiny a domluvila jsem se s učitelkou, že zůstanu ty 2 hodiny po škole a doplním si, to co jsem zameškala. Půjčila jsem si sešit od spolužačky a ty dvě hoďky si to tam opisovala a studovala, učitelka mezi tím učila jiné žáky (jinou třídu).
a kde mam zjistit co se stane v moji skole kdyz mam 20 neomluvenych? chodim na obchodni akademii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.