Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypravování: ,,Neměli jsme sem chodit“

Od: ivanka* odpovědí: 5 změna:

Mohu porpsit o nějaké nápady na vypravování na téma: ,,Neměli jsme sem chodit. Aby to bylo i hororové vypravování. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, třeba - skupinka menších dětí se dostala nějakou lstí do kina na horor, potom se bála cestou domů a ještě v noci se jim o tom zdálo. Druhý den si děti řekly: "Neměly jsme tam chodit." . Zdravím!

prestik*
hodnocení

2x
Něco podobného jsem si říkal přede dvěma hodinami v Penny...no nic. Co třeba tohle? "Milujeme Zlatou mládež, protože jsou to influenceři a uděláme vše, co řeknou; klidně skočíme do studny. Jednou byli v Chánově, tak jsem se rozhodli, že tam musíme také. Přijeli jsme k průhlednému paneláku a zatímco si děláme selfíčka, seběhla se kolem nás dotěrná drobotina. Najednou vidíme, že k nám míří skupina zamračených mladíků v kapucích"...zbytek je na vás. *vtip*

hodnocení

2x

Tohle jsme snad měli taky na základce nebo střední za téma :D. Psala jsem o skupině cca 12letých dětí, které šli do starého opuštěného domu, kde prý strašilo, protože tam došlo k vraždě. Ale když vešli do domu, tak jakoby se dostali do minulosti a byli tam zabiti. Tzn. ty historky o vraždě byly o nich. Už si to moc nepamatuju :D

hodnocení

1x
Tohle vám asi moc nepomůže, ale Nemohu si pomoci. Připomnělo mi to známou větu:"Kdybysem to byl věděl, tak bysem sem nechodil".

liska5
hodnocení

0x

Zažil můj syn, když s kámošem ve Švýcarsku stihi vlézt za poslední výpravou do jeskyní. Průvodkyně o nich nevěděla. Vyvedla poslední návštěvníky, zavřela panceřované dveře a zhasla. Ještě nebyly mobily. Absolutní tma, jen kapání z krápníků a kluci po hmatu hledali cokoliv. Za několik hodin v chladu a mokru spatřili v hloubce pod sebou nepatrné světlo, něco jako ponorný potok vytékal ven. Slezli krkolomně po tom slizlém sintru a protlačili se štěrbinou do té vody, kudy se dostali ven. Čekala je ještě nějaká důsledná oplocení, jak u nás železná opona...Oba naštěstí zdatní a měli štěstí, ale zážitek hororovej, když si člověk vybaví ty žebříky a propasti..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]