Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem přihlášená bakaláře své dcery, a ona mě za to nenávidí. Stále mi říká že je to její věc atd. Jenže já vím, že nám špatné známky neříká, a říká nám pouze dobré, nebo říká, že nemají žádné úkoly, přitom jich mají víc než dost. Chápu , že asi není nadšená z toho, že když má špatnou známku, donutím jí, se to naučit pořádně, a případně známku opravit či udělat si všechny zadané domácí úkoly. Avšak chci, aby školu neflákala, a aby se jí tam dařilo Poradí mi někdo, co s tím prosím?
Škola neposkytla rodičům rodičovský přístup do systému Bakalář?
Naše základka tenhle systém používá také (i když dost omezeně), ale rodiče dostali od třídní přístupové údaje, aby mohli kontrolovat prospěch svých dětí.
Kolegyně má dceru na víceletém gymnáziu a mají to stejně. Rodiče mají rodičovský přístup k účtům svých dětí.
jj, já jsem takovouhle válku nervů svedl se svou matkou a vyhrál jsem.
Odtud moje rada : Buďte ráda, že vás vaše dcera aspoň trochu poslouchá.
No a jinak, mě ani nenapadlo moje děcka kontrolovat, buzerovat nebo do něčeho nutit. Ony ty konce obvykle bývají lepší, než si rodiče myslí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.