Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, máme určit druh účetního dokladu podle obsahu - vnitřní nebo vnější
odběratelská faktura - vnější, dodavatelská faktura - vnější, soupiska výdejek materiálu za leden - vnitřní a příjmový pokladní doklad na tržby v obchodě za 1. dekádu ledna - vnitřní. MÁM TO DOBŘE?
S pozdravem...
Já bych to odsouhlasila beze změny! Koukněte i zde, třeba se něco i přiučíte:
Jo, to vím, to mám v učebnici, ale chci se zeptat, jestli to tedy tak je. Podle Vás tedy, ano? A děkuji za rychlou odpověd...
Snad jenom bych doplnila, že samostatný příjmový doklad by mohl být i vnější - pokud bych určitou částku přijala do pokladny samostatně v jednom účetním případě. Ale v zadání se říká, že je to příjmový pokladní doklad za dekádu, t.j soupis tržeb za určité účetní období. Jestli jsem to pochopila špatně, tak snad vrátím maturitní vysvědčení! :D
doplněno 14.09.10 18:30:A ještě doplním zde: mf-servis.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.