Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prominutí přijímaček na ČVUT fakultu strojní

Od: skolak1 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Můžu se vás prosím zeptat, jestli nevíte, jak se dá dostat na ČVUT strojní bez přijímaček? Zatím mi je jedno o jaký obor se jedná. Budu velmi rád když mi odpovíte.
Přeji hezký den
Školák1

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Jsou fakulty, kde přijímají na základě vysvědčení z posled. ročníku a prokázání úspěšně složené maturity. To Vám sdělí studijní oddělení příslušné VŠ, zda a pro které obory to platí. Bývá to předem v podmínkách přijetí. Není to pravidlo. Řídí se to aktuálním zájmem o obor. Možná jsou někde na tom tak zle, že vezmou každého maturanta.

skolak1
hodnocení

Děkuji za odpověď, mohl by stě mi prosím poslat odkaz, kde ste to našel.
Děkuji za ochotu
Školák 1

xx*
hodnocení

0x

V případě úspěšného absolvování jakékoliv maturity z matematiky nebo fyziky na škole akreditované v České republice v letech 2018 až 2020 děkan fakulty přijímací zkoušku promíjí a uchazeč je přijat ke studiu.

skolak1
hodnocení

Děkuji, a znamená to, že budu přijat na všechny obory? Bude to platit také, až bude matematika k maturitě povinná? Budu velmi rád když odpovíte.
Děkuji za ochotu
Školák1

hodnocení

0x

Vše najdete na stránkách školy:

fs.cvut.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]