Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jedna holka říkala, že až mě potká, tak mi dá pěstí. Teď mi volala její kamarádka kdy jdu ven. Bojím se a nevím co mám dělat. Mám to někam nahlásit?
Naopak, myslím si, že lepší je na to číslo zavolat a bez jakýchkoliv obav natvrdo říct, ať přestane otravovat. Předpokládám, že ten hovor by dotyčný)á) nepřijal(a). Pokud to nepřijme, tak vůbec není důvod se bát. Pokud hovor přijme, tak říct nejdřív v klidu : z tvýhho (vašeho) čísla jsou mně posílány určité smsky. Možná byl Váš mobil zneužit někým.
Pokud začne něco říkat o tom, že to napsal(a), tak natvrdo bez obav říct třeba: radím ti, abys mě přestal(a) otravovat, nebo to nahlásím na policii a budeš mít problémy.
Holka má asi dost "síly" a k tomu hodně volného času. To je silně nebezpečná kombinace... Vzal bych si ji do parády a u nás v Beskydech uděláme poctivou 30 kilometrovou túru. Večer jak by lehla, tak by hned usnula. Nebo by mohla pomáhat starším lidem s nákupem, tam tu sílu využije ještě lépe.
V první řadě si vzpomeň, cos těm holkám udělal a jestli mají nějaký důvod ti ubližovat. Třeba jsi jim taky ublížil?.
Pokud sis to něčím zasloužil, tak dostaneš pěstí. Pokud ne, tak se poraď s rodiči.
Když chce někdo někomu dát pěstí, tak většina takových lidí dotyčnému nevypisují sms, a rovnou mu někde tou pěstí dají. Když někdo vypisuje sms, tak "princip" pomsty je v tom, aby měl někdo strach a ke skutečné "akci" se nechystají.
Colombo v tom detektivním seriálu měl rozhodně výrazně víc zkušeností
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.