Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SŠ hotelnictví - VŠ pedagogika?

Od: helca* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
studuji střední školu hotelovou a ráda bych na vysoké škole studovala předškolní pedagogiku. Bude to těžké, jakožto pro nováčka v oboru? Jsem připravena čelit výzvám a dělat pro to maximum, ale budu mít šanci se dostat, když jsem nestudovala pedagogiku na SŠ? Co všechno mě čeká? Děkuji
Helča

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Všechno se dá naučit ale jestli nemáš základy na piano a nebudeš mít trošku hudební sluch tak máš celkem problém. Manželka učí na hudebce a vím že i holky co k ní chodily jako děti se k ní z peďáku vracejí a prosí aby je doučovala na zkoušky.. Člověk by řekl že zrovna hudebka bude na peďáku okrajový předmět ale profesoři se v tom směru berou zatraceně důležitě a nedají nic zadarmo.

liska5
hodnocení

0x

Jo, hudebka, hra na nástroj, výtvarka a tělocvik. A doučit se biologii člověka a něco z obecné a vývojové psychologie. Já bych zašla na radu na studijní oddělení oné pedagog. fakulty a ptala bych se, jakou mají zkušenost s tím, že student přišel z jiné než z gymplu nebo z pedagogické SŠ a co bude podle nich problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]