Zdravím, studuji střední školu hotelovou a ráda bych na vysoké škole studovala předškolní pedagogiku. Bude to těžké, jakožto pro nováčka v oboru? Jsem připravena čelit výzvám a dělat pro to maximum, ale budu mít šanci se dostat, když jsem nestudovala pedagogiku na SŠ? Co všechno mě čeká? Děkuji Helča
Všechno se dá naučit ale jestli nemáš základy na piano a nebudeš mít trošku hudební sluch tak máš celkem problém. Manželka učí na hudebce a vím že i holky co k ní chodily jako děti se k ní z peďáku vracejí a prosí aby je doučovala na zkoušky.. Člověk by řekl že zrovna hudebka bude na peďáku okrajový předmět ale profesoři se v tom směru berou zatraceně důležitě a nedají nic zadarmo.
Jo, hudebka, hra na nástroj, výtvarka a tělocvik. A doučit se biologii člověka a něco z obecné a vývojové psychologie. Já bych zašla na radu na studijní oddělení oné pedagog. fakulty a ptala bych se, jakou mají zkušenost s tím, že student přišel z jiné než z gymplu nebo z pedagogické SŠ a co bude podle nich problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.