Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
rád bych se zeptal, jestli v případě střední školy je počet přihlášek skutečně omezen na dvě a to i v případě, že se jedná o obor s výčuním listem.
Tento týden je poslední možnost podat přihlášky a mám celkem dilema, protože moje studium bylo složitější. Jsem hodně umělecky zaměřen a bavil by mě fotograf nebo kadeřník. Jsem teď na ekonomické škole a ekonomika není ten směr kterým se chci ubírat. Ale slíbil jsem mamce, že tam zůstanu a že na jaře si podám přihlášku na výše dva zmiňované obory. No mamka bohužel tragicky zemřela a já mám ohledně toho kadeřníka trochu dilema - vím, že by mě to bavilo ale jestli je nutno to vystudovat - respektive mam kamaráda holiče, který mi řekl, že si můžu udělat roční kurz. No ale vzhledem k tomu, že mi je přes dvacet a jsem bez vzdělání, spíš bych měl být chlap a dodržet tedy svoje slovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.