Zdravím, mám dotaz ohledně omluvenek na střední. U nás se omluvenky archivují trvale. Můj dotaz zní, zda zpětně za minulý rok můžou vzniknout nějaké problémy za to, ze jsem si párkrát omluvný list podepsala sama. Vše bylo se souhlasem táty. Podepisovala jsem si je z toho důvodu, že často byl na služební cestě a nebyl k dispozici. Proto se ptám, zda to může i zpětně znamenat nějaký problém, i přesto, že mi absenci třídní profesor vždy uznal, a byl k tomu vždy důvod.
No jo, to je jako v Cimrmanově Blaníku, nové rozkazy "shodou okolností" vždy padaly zrovna když šel pan Hynek zkontrolovat stráže. A nemoci a nevolnosti jak naschvál přicházívají zrovinka když je tatínek na služební cestě. Tady někdo nemá čisté svědomí, když ho zajímá dokonce i minulý rok..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.