Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení studia

Od: tod odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Hlásil jsem se na soukromou střední školu. Kterou jsem potřeboval dodělat. Nicméně ve škole jsem byl pouze jednou, protože se my podařilo rozjet něco vlastního a škola už mi je k ničemu. No a prostě jsem tam přestal chodit, neukončil jsem studium. Zaplatil jsem půlku školného a počítal s tím, že když nebudu chodit automaticky moje studium ukončí právě hned v pololetí. Jenže my přišel dopis, že ředitelka rozhodla o mém ukončení studia ke dni 1 dubna. Dopis my byl poslán 21 února. A chtěj po mě peníze za měsíce březen a duben, který ještě ani neproběhli. Maj pravomoc po mě chtít peníze když jsem tam byl jenom jednou na začátku a ještě k tomu za měsíce které teprve přijdou? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Škola ti je k ničemu? Podle tvého dotazu si tím nejsem jistý. Jsi si jist, že už umíš alespoň číst, psát a počítat?

hodnocení

0x

To je těžké, když jsi studium neukončil a čekal. Tak ho zkus ukončit sám k nějakému bližšímu datu, jeslti to půjde, ale tak i tak budeš muset něco doplatit.

tod
hodnocení

No to mě taky napadlo. Akorát jsem to udělal. Tak uvidím jak se k tomu škola vyjádří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]