Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na dalkove studium bez vyuceni

Od: verunka1508 odpovědí: 2 změna:
Chtěla bych se zeptat někoho,třeba má někdo zkušenosti,jak na dálkové studium,když nemám žádné vyuceni..Před 8 lety jsem byla na SOU kuchařka servírka,které jsem nedodelala ze své vlastní blbosti,tenkrát mi to bylo jedno,ale teď mi je 25 let,mám 3leteho syna a tak mi došlo,že bez školy není člověk nic.Chodím přes týden do práce,ale přes víkend by se mi nějaká škola hodila,nejlépe v pardubickém nebo královéhradeckem kraji.Poradite někdo a pokud máte někdo zkušenosti s nevyucenim a zacli jste školu dálkově,budu ráda když napíšete.Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Učební obor nebo střední školu můžeš studovat po ukončení základní školní docházky. Předpokládám, že tu máš splněnou.
Vysokou školu můžeš studovat po složení maturity.

luke237
hodnocení

0x

Ani nepises, co by jsi vlastne chtela studovat ... *ee* Nejlepsi je si najit skolu, kde se uci to, co chces a zjistit si informace o dalkovem studiu primo od nich.

Seznamy skol: Pardubice, Hradec Kralove.

Tvoje slova o vzdelani by mela byt povinna cetba pro pubertaky. Asi by se ale na ne koukali stejne, jako jsi se na ne tenkrat koukala ty. :)

Muzu se zeptat, jakou praci delaji lide bez vzdelani?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]