Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímačky na VŠ

Od: ondrej2000 odpovědí: 2 změna:
Já si pořád nejsem jistý a nikde to ani nemohu najít, jak to je s prijimačkami v tomto případě: Chci studovat češtinu a němčinu, takže si dám dvouoborove studium. Na češtinu se dělají přijímačky všeobecných znalostí, na němčinu je jiný test. Když tedy udělám test všeobecných predpokladů z češtiny úspěšně, a z němčiny neúspěšně (budu mít nízký percentil), přijmou mě jenom na tu češtinu a budu studovat jenom tento obor nebo mě nevezmou vůbec? Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Ono bude lepší si najít kontakt na studijní oddělení té které fakulty a tam si zavolat. Většinou jsou to celé aprobace, ty dvojice předmětů, kde musíš udělat přijímačky z obou. Kdysi ale v HK si studenti sami sestavili svoji kombinaci předmětů, kde by pak mohlo platit to, co říkáte. Plno věcí se kolem studia a přijímaček mění. Jedině se ptát na konkrétní fakultě.

klera*
hodnocení

0x
Každá VŠ má studijní oddělení, kde ti dají všechny informace. Musíš si zajít na stránky VŠ, najít si kontakt na studijní oddělení a zavolat jim nebo poslat email.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]