Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruzovy dildo

Od: dildo odpovědí: 7 změna:

se spolužákem jsme meli hodinu rustiny a chteli jsme se pobavit tak jsme poslali obrazek ruzoveho dilda pres 200 lidi vcetne prvnacku i ucitelu ale ted se to zacina resit a ja nevim jak to mam okomentovat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V ruštině se máte bavit ruštinou a ne nějakými blbostmi. Všem adresátům byste se měli omluvit, přiznat se, že jste debilové a že kdo bude z adresátů chtít, může vám nakopat do zadku.

jezevec*
hodnocení

5x

Já jsem huba nevymáchaná, takže moje vysvětlení by bylo, že jsem ho vzal na hodinu ruštiny, protože mi připomíná Putina...*smich*

ladycat*

To o Putinovi je dobrý fór. *smich2*

hodnocení

2x

mam si ho koupit?

A jak jste to dokázali? Přes nějakou funkci školního webu? To je ale jednoznačně chyba ajťáka který za ten web zodpovídá - rozesílání spamu "všem" od žáka/studenta je bezpečnostní problém. Přešel bych tedy do útoku, že to byla zkouška zabezpečení webu a že jste chtěli poukázat na chybu.

hodnocení

1x

no, roky školy a ruštiny mám už dávno za sebou, ale asi by se hodilo něco jako "tavaryš učitelnica, izvinitě meňa, patamů što ja nědůmala."

prostě nevymýšlej blbosti a normálně se omluv, že jsi přestřelila a ačkoli ti to v danou chvíli připadalo vtipné, tak si uvědomuješ nevhodnost svého chování a příště nic podobného nezopakuješ.

figurek*
hodnocení

0x

No jak to máš okomentovat. Okomentuj to jak chceš, ale rusky.

hodnocení

0x

Hodina ruštiny na které je 200 žáků? Hahaha

Nebo máte v kontaktech 200 spolužáků? No jsou školy do kterých nechodí tolik žáků ale celkem, ale i kdyby, stejně tomu nevěřím.

Takže nás tu přestaňte lakovat... Chápu že jsou jarní prázdniny a nudíte se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]