Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studenstké výdaje na VŠ

Od: thisone odpovědí: 2 změna:

Kdo jste studoval na VŠ (ideálně na koleji, když člověk bydlí doma, má náklady logicky nižší) - kolik jste měsíčně utratili? Ubytování, jídlo, doprava, zábava...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ne na koleji, ale ve spolubydleni s nájmem 2 500 Kc za měsíc to činilo včetně toho nájmu, jídla, zábavy, dopravy tak průměrně 8 000 Kč za mesic. Průměrně. Některé mesice více, jiné méně. S tím, že nepiju a nekouřím, za zábavu jsem davala max. 150 - 200 Kč za tydem. Nejedla jsem pravidelně v rychlém občerstvení, restauracích apod. A na potravinách jsem hodně šetřila... Dodám, že VŠ v Brne. V Praze by bylo více draze...

klera*
hodnocení

0x

4 roky zpět, nájem na koleji v Plzni cca 3 tisíce/měsíc, tramvaj myslím asi 200/měsíc, jídlo 100/den, hospody 200/týden, kino a další věci cca 350/měsíc. Celkově něco přes 9 tisíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]