Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mluvní cvičení

Od: milka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Potřeboval bych poradit jaké bych měl mít téma na mluvní cvičení. Mám mluvit 3-4 minuty. Budu moc rád, když mi někdo poradí. ( 7. třída zakl. škola )

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vodný by nejspíš byl nějaký trochu humorný příběh s dobrým koncem. Ale z oblasti, kterou sám dobře znáš. Bloudění v cizím městě. Popletený nákup. Nález něčeho zajímavého při hledání hub. Zdobení vánočního stromečku. Hledání dobře schovaného vánočního dárku pro rodiče. Dohadování se se sourozenci, na kom je řada uklidit koupelnu. Atd.

nelaamican*
hodnocení

2x

Tato cvičení jsem také často dostávala a abych pravdu řekla měla jsem je ráda ,přišlo mi to jako jedničky zadarmo. Každopádně bych ti poradila at si vybereš třeba nějáký tvuj koníček nebo věc kterou máš rád a o které se ti dobře mluví a pro ostatní je třeba neznámá nebo zajímavá.

milka*
hodnocení

Díky ale všecny koníčky které mám tak jsem měl už o nich mluvní cvičení.

hodnocení

0x

Dobře zapamatovatelná básnička to být může? Od Jiřího Žáčka se pamatovaly básničky nejlépe.

nikolkaaaa
hodnocení

0x

Jestli máte libovolné téma tak to bude jendoduché ne? Můžeš si vybrat vlastně cokoli.

Ale pokud chceš radu, tak ti mohu poradit např. nějaké divadelní hry, cestování, co jsi zažil apod. ;), ;)

milka*
hodnocení

Ahoj

Potřeboval bych poradit jaké bych měl mít téma na mluvní cvičení. Mám mluvit 3-4 minuty. Budu moc rád, když mi někdo poradí. ( 7. třída zakl. škola )

Už do zítra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mluvní cvičení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]