Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se na něco zeptat.
Jsem žakyně 1. Ročníků na střední škole, jsem na oboře na kterém jsem být nechtěla, ale našla jsem si tu přátelé a teď nevím jak dál. V 9 třídě koncem května 2019 jsem dělala přijímací zkoušky ale marně. Měla jsem necelý měsíc se něco doučit nebo i naučit. Teď mám v 1 ročníku vyznamenání. Chtěla bych jít na jinou školu na tu kde jsem dělala přijímací zkoušky ale nevím zda jít nebo nejít?
Jsem žakyně 1. Ročníků na střední škole, jsem na oboře na kterém jsem být nechtěla, ale našla jsem si tu přátelé a teď nevím jak dál. V 9 třídě koncem května 2019 jsem dělala přijímací zkoušky ale marně. Měla jsem necelý měsíc se něco doučit nebo i naučit. Teď mám v 1 ročníku vyznamenání. Chtěla bych jít na jinou školu na tu kde jsem dělala přijímací zkoušky ale nevím zda jít nebo nejít?
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
mtan
2x
Přesně, rozhodnout se musíte vy sama. Určitě, a to zdůrazňuji, se ale nerozhodujte na základě toho, jestli někde máte, nebo nemáte kamarády. To je fakt nesmysl. Protože ne se všemi se budete po střední i nadále stýkat a hlavně, pak chcete dělat práci, která vás nebaví? Budete jí dělat jenom celý život... Já si například vybral zaměření, které mě moc nebavilo, a zůstal jsem na škole jen z lenosti (nechtěl jsem dělat srovnávačky a zvykat si na jiné prostředí) a že mi to šlo. Nakonec jsem odmaturoval, ale problém je, že v oboru, ktetý mě vůbec nezajímá. V práci je to stejné. Teď si budu hledat jinou, ale nikdy nebudu dělat, to co bych chtěl, leda bych zabil další 4 roky svého života a víc (+VŠ), ale to je zase otázka priorit a to se mi už nechce.
Jděte za tím, co chcete dělat!
Zdravím
Jděte za tím, co chcete dělat!
Zdravím
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]