Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Esej v Anglickém jazyce

Od: petr0007* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím všechny kdo má nápad na náký věty v Aj?

Dostal jsem téma na esej ( Proč je důležité studovat)

A v Ćj mi napadaj tak 3 věty a dál nevím. Máme mít tak 150 slov ...

Ale jsem rád za každou větičku na toto téma může být i v čj - překlad snad zvládnu :)

Děkuji moc všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivaa*
hodnocení

0x

ahoj nevim jestli ti pomuzu ale podivej se na tohle referatyzababku.cz/... snad ti to pomuze tak cau

tlapka*
hodnocení

0x

Určitě je to důležité při hledání místa. Tady můžeme uvést kromě možného lepšího peněžního ohodnocení i fakt, že u některých povolání je nezbytná výška, pro některá stačí střední škola... Na příkladech se dá nahnat taky docela dost slov.

Něco se dá taky napsat o dobrém pocitu, že je škoda nevyužívat své možnosti a poznávat nové lidi. A nebo zmínit výhody/nevýhody studia v zahraničí. Případně vymyslet pár vět o tom, jak je důležité si vybrat správnou školu pro studium, protože (a nakolik, jak...) tato olba ovlivňuje život.

V krizi můžeš zmínit i studentské slevy na bus. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]