Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na které z těchto fotografií je pan Brouček?

Od: ota16® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

na kterém z těto čtyřech obrázků (v příloze dotazu) je pan Brouček z knihy Nový epochální výlet pana broučka tentokráte do 15. století?

Já si myslím, že na druhém, ale nejsem si tím úplně jistý, tak prosím o názory osatních uživatelů.

obrázky.doc 128.06 kB

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím ota, všeobecně na všech obrázcích pan Brouček ilustrován je ,ale důležité je přesně uvést název knihy, protože to je chyták*smich* č.2 určitě to nebude, ledaže byste uvedl špatně název knihy viz: images.app.goo.gl/...

č1 ilustrace pana Broučka podle názvu knihy NOVÝ EPOCHÁLNÍ VÝLET PANA BROUČKA TENTOKRÁT DO PATNÁCTÉHO STOLETÍ viz: images.app.goo.gl/...

č.3 název knihy Nový epochální výlet pana Broučka tentokrát do XV.století viz: images.app.goo.gl/...

č.4 název knihy Nový epochální výlet pana Broučka tentokrát do XV.století viz: images.app.goo.gl/...

host

Obrázek č. 3 je z titulní stránky vydání s uváděným názvem.

odkarla.cz/...

Každé vydání má své ilustrace, je jich moc.

host, ano je jich moc s tím souhlasím a v každém vydání je pan Brouček ilustrován jinak, ale tazateli jde o čtyři obrázky z jeho odkazu, či-li z konkrétních vydání a hlavně přesného názvu. Alespoň já jsem to tak pochopila.

30.01.20 16:00
hodnocení

2x

1, 3.

berger*
hodnocení

0x

Pana Broučka jsem četl jako děcko,takže bez záruky - v mé knížce byl asi obrázek č.3

doplněno 30.01.20 16:00:

A dvojka asi taky,ale to byla dvojitá kniha. Byla tam i cesta do Měsíce,ne?

doplněno 30.01.20 16:04:

Zeptal jsem se googla - 1 a 4 taky,všichni jsou Gogo,teda Brouček...

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, nevěděl jsem, že na všech obrázcích je pan Brouček. V případě mé knihy je to obrázek č.4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]