Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnováání slov

Od: katka15 odpovědí: 3 změna:

Ahoj kamarádi,

opět bych vás chtěla poprosit o kontorlu. Sama jsem poctivě doplnila slova do zadání, ale nejsme si s něčím, jistá, mohl by to po mě, někdo anglicky zdatný, zkontrolovat.

Děkuji všem za případnou pomoc, Vaše Kačka :-**

doplněno 18.01.20 00:36:

a ještě prosíííím :-**

Doplnováání slov
Doplnováání slov #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,

nejsem angličtinář, ale myslím si, že v tom prvním cvičení by v 10) mělo být A, tedy fitness

Tady je odkaz na stránku, kde je to tak použito

dinnerinprovence.com/...

jana22
hodnocení

0x

Já bych ve cvičení 7 opravila:

8B) compete. Participate mi tam vůbec nesedí, společnosti podle mě vždycky participate IN something.

10A) fitness. Už to tu někdo psal.

U otázky 9 bych osobně nevěděla, co je správné použít, jestli B) will be nebo C) is going to be. Podle mě by mohlo jít obojí.

Ale taky nejsem expert na anglickou gramatiku, zajímalo by mě, jak se k tomu vyjádří ještě někdo další.

katka15
hodnocení

Děkuji všem, jste zlatíčka :-**

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]