Nejste přihlášen/a.
Zdravim jsem student 2. rocniku VSB Ekf ale chybi mi 10 kreditu pro postup do 3. rocniku. Navic nemam hotove 3 predmety z prvaku a po treti je mozne zapsat si jen jeden z nich takze ted resim co dal abych se na skole udrzel i treba v jine forme studia ci oboru.. Je realnejsi podani zadosti o opakovani 2. rocniku ze zdravotnich duvodu (cili zapsani po treti 3 predmetu, navic kdyz muj obor v nizsich rocnicich zrusili) nebo podat zadost o prestup na jiny obor opet do prvaku z prezencni formy na kombinovanou? Ci pozastavit studium a? Dekuji za rady
S tím Vaším studiem to bude trochu problematické. Já bych studium ukončila na vlastní žádost a začala studovat znovu (tedy znovu se dvěma pokusy na každý předmět). Docela zírám, že va VŠB máte možnost opakovat předmět potřetí?
Znovu byste tím pádem dělal přijímačky, ale spoustu předmětů by Vám uznali (u nás je to tak, že uznávají 3 roky dozadu a předměty se známkou 1 a 2. Trojky ne.). Takže to studium by Vám nakonec netrvalo zase 3 roky, ale třeba jen 2.
Poptejte se také na studijním oddělení, tam jistě budou vědět, jak se tyto případy řeší.
Nabízí se otázka, co jste dělal do teď? Nechápu dnešní studenty, teprve ve třetím ročníku zjistí, že ještě nemají splněno z prvního. Vypadá to, že jste zkončil, ještě je šance domluvit si rychle zkoušky mimo termín než začne další ročník a ty chybějící kredity získat, ale to už jste měl udělat dávno. Domluvte se na studijním nebo s garantem studia ale vidím to černě, v podstatě jste vypadl hned po prvním roce ale dostal druhou šanci, myslím, že třetí už by byla trošku moc.
Dekuji ale chtel jsem se spis zeptat na radu jake jsou moznosti nez na promlouvani do duse.. Je mi jedno jestli bych sel na kombinovanou formu ale proste nejakym zpusobem studovat dal pri praci.. Nevim proto zda kdyz treba prerusim studium tak kdy a za jakych podminek mohu opet zacit studovat a nebo zda je mozny prestup z prezencni na kombinovanou formu i po terminu navic kdyz by se jednalo o jiny obor nez jsem mel proste co se ted da delat? Dekuji
Jasne mam na stole 2 žádosti jedna je o přestup z prezencni formy na jiný obor kombinované formy a druha o opakovani rocniku.. ale nevím která me vetší sanci na uspech.. na studijním mi řekli že je to 50 na 50 ze si mam vybrat sam ze mi nemuzou rict co ma vetsi sanci abych se s nima pak neohanel kdyz mi to zamitnou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.