Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co byste napsali do přihlášky na workshop, kde se má odpovědět na otázku proč mě ten workshop zajímá a co chci dosáhnout? Podle této otázky se rozhodne, koho tam vezmou. Má to být na 200 slov, mám 146, nevím, jak začít, a co jsem napsala mi přijde trapné. Ukážu to pak učiteli ve škole, ale teď bych se za to styděla.
Mám tam:
Jak jsem se o workshopu dozvěděla (nevím jestli to je vhodné - není to přímo odpověď na ty otázky, ale zase je to určitá forma představení, tohle je část, co si nejsem jistá, jestli by s tím ten učitel souhlasil, myslím, že ano, ale když ne, tak to bude trapné).
Jaké mám s tím zkušenosti (což vlastně ještě neproběhlo).
Že bych se to chtěla naučit (to by mohl napsat každý o všem).
Jak bych to chtěla využívat (hrozně obecně - nevím, co přesně).
Kdyby byl někdo ochotný mi poradit konkrétně k tomu, co jsem napsala, poslala bych to vnitřní poštou. Moc děkuji
Tady je odkaz na soubor, kde jsou popsány zásady psaní motivačního dopisu.
Nevím, o jaký workshop se jedná.
Pokud by se např. jednalo o nějaký workshop např. výuky něčeho např. nějakých uměleckých činností, tak do motivačního dopisu lze uvést např. to, že pisatel(ka) se už několim let zajímá např. o malbu, že je to její záliba, že by se chtěla zlepšit v určité technice malby. Těžko to popisovat obecně. Lze např. napsat, že pisatel(ka) zvládá určitou techniku malby velmi dobře, ale ráda by získala zkušenost i s jinou technikou malby, že by ráda poznala další lidi, kteří e zajímají o malbu, že má v plánu v budoucnu studovat určitý obor na nějaké umělecké škole atd. Malbu jsem napsal jako příklad činnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.