Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citát - Kde je vůle, tam je i cesta

Od: ondra22 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, potřeboval bych odpověď - stačí krátkou na otázku: Co si myslíte, že by mohlo vypovídat o povaze člověka, který se řídí mottem: ,,Kde je vůle, tam je i cesta. Děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, bude to povaha houževnatá, cílevědomá, odolná a nezlomná. Zdravím!

hahanaj*
hodnocení

2x

např. nezlomná a cílevědomá povaha Jde si za svým cílem . Co si usmyslí udělá.

kepler*
hodnocení

0x

Je to cílevědomý člověk, takoví tvoří i dějiny. Nebo v menším měřítku si alespoň postaví chatu na Sázavě a splní si svůj sen.

hodnocení

0x

Dobrý den. Je to člověk, který má rád výzvy. Je ochotný jakkoliv zdolávat překážky, aby dosáhl svého cíle. Je vytrvalý.

ondra22
hodnocení

Všem vám mockrát děkuji za odpověď. Je mi to trpané, ale mohu požádat ještě o jedno zodpovězení - jaký je člověk, který se řídí mottem: ,,Nikdy nepřestávej snít. Myslíte, že je správně můj názor, že bude takový tichý, introvertní, ale i tvrdohlavý? Děkuji mockrát

Tohle moto na mě působí jako od člověka, který věří, že všechno je možné, nemyslím si, že by musel být tichý, introvertní nebo tvrdohlavý (samozřejmě mohl). Spíš bych řekla hlavně optimistický, asi také cílevědomý.

Za výzvou o neustálem snění vnímám snahu, aby se člověk nespokojil s aktuálním stavem, ale posunul se i o něco dál. Protože velké vynálezy lidstva předcházelo snění. Letada, parní stroj, léky... To všecho museli lidé napřed vysnít ve svých představách. Jistě je myšleno tvůrčí snění lidí praktických a činorodých. Ne snění introvertů, že jim samo něco spadne k nohám.

jabraka*
hodnocení

0x

Každé motto je slovy vyjádřená myšlenka.Obvykle ji vyslovila osoba typu VIP .Ovšem myslím si osobně,že je cennější motto,které si někdo vymyslí sám podle své mentality-.a řídí se jím i v životě-.

JABRAKA

figurek*
hodnocení

0x

já bych řekl, že se jedná o variantu přísloví : 1) Když se chce, všechno jde. 2) Komu se nelení, tomu se zelení. Atd

Je to člověk, který uspěje, protože není lenoch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]