Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych odpověď - stačí krátkou na otázku: Co si myslíte, že by mohlo vypovídat o povaze člověka, který se řídí mottem: ,,Kde je vůle, tam je i cesta. Děkuji za odpověd
Dobrý den. Je to člověk, který má rád výzvy. Je ochotný jakkoliv zdolávat překážky, aby dosáhl svého cíle. Je vytrvalý.
Všem vám mockrát děkuji za odpověď. Je mi to trpané, ale mohu požádat ještě o jedno zodpovězení - jaký je člověk, který se řídí mottem: ,,Nikdy nepřestávej snít. Myslíte, že je správně můj názor, že bude takový tichý, introvertní, ale i tvrdohlavý? Děkuji mockrát
Tohle moto na mě působí jako od člověka, který věří, že všechno je možné, nemyslím si, že by musel být tichý, introvertní nebo tvrdohlavý (samozřejmě mohl). Spíš bych řekla hlavně optimistický, asi také cílevědomý.
Za výzvou o neustálem snění vnímám snahu, aby se člověk nespokojil s aktuálním stavem, ale posunul se i o něco dál. Protože velké vynálezy lidstva předcházelo snění. Letada, parní stroj, léky... To všecho museli lidé napřed vysnít ve svých představách. Jistě je myšleno tvůrčí snění lidí praktických a činorodých. Ne snění introvertů, že jim samo něco spadne k nohám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.