Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 kolo příjímacího řízení v okolí Olomo,Brna

Od: pegin* odpovědí: 3 změna:

neví někdo prosímvás o Vysoké škole nebo vyšší odborné kde by ještě vyhlašovali třetí kolo příjímacího řízení?V okolí Olomouce a Brna. Budu ráda za jakýkoli typ,hlásila jsem se na VŠ ale byla jsem nepřijata.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

8. září má Sting Brno 3 kolo, soukromé VŠ snad ještě najdete, státní to pochybuji.

doplněno 02.09.10 16:19:

fdyson.cz/... údajně i na této soukromé škole máte ještě šanci.

pegin*
hodnocení

a o něčem z Olomouce byste nevěděli?Bohužel spíš tu státní školu,na soukromou nemám finance.

lidus*

Trošku jste zaspal, VOŠ měly přijímačky do konce srpna a III. kolo jsem nikde v olomouckém kraji nenašla. Zkuste dotaz na CARITAS-je to soc. a charitativní práce VOŠ kde máte možnost získat titul Bc. a Dis. souběžně ale myslím, že pro letošek je to obsazené i tam. VŠ- opravdu za usilovného hledání šance jen na soukromé.To je tak 20 000 -xx za semestr. Hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]