Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyšly mi kredity pro postup co teď?

Od: max* odpovědí: 4 změna:
Zdravim jsem student 2. rocniku VSB Ekf ale chybi mi 10 kreditu pro postup do 3. rocniku. Navic nemam hotove 3 predmety z prvaku a po treti je mozne zapsat si jen jeden z nich takze ted resim co dal abych se na skole udrzel i treba v jine forme studia ci oboru.. V zari mi bude 26 let. Je realnejsi podani zadosti o opakovani 2. rocniku ze zdravotnich duvodu (cili zapsani po treti 3 predmetu, navic kdyz muj obor v nizsich rocnicich zrusili) nebo podat zadost o prestup na jiny obor opet do prvaku z prezencni formy na kombinovanou?Ci pozastavit studium a? Dekuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechci být příliš protivná, ale nejsi už příliš starý bobr na takové studování/nestudování? *bzum* Anebo se ti nechce do normálního života? Neměl bys už dospět?!*jasne*

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Maxi, nebuďte netrpělivý, nemusíte otázku vkládat 2x! Už jsem Vám odpověděla v první otázce. *palec*

max*
hodnocení

puvodne jsem to dal do spatne kategorie tak jsem to pak umistil sem spravne
hop®

Maxi, asi bylo duplikování otázky bylo asi zbytečné, většina "důležitých" rádců čte všechny dotazy bez ohledu na zařazení do rubriky. To není výtka, jen upozornění pro příště. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]