Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká absence na pololetí

Od: michal1* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den
Chtěl bych jsem se zeptat mám na pololetí absenci vysokou absenci asi 6 předmětů kde mám 44-30% a chtějí mně vyhodit a nevím co mam teď dělat a byl bych rád za každou odpověď. A vysokou absenci mám kvuli tomu že mám slabou imunitu a ještě jsem si teď léčil zlatý stefylokok.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co máte dělat nevím...Ale vím co jste měl dělat..a to chodit do školy.

Zlatý stefylokok je sviňa, to je skoro horší než zlatý stafylokok.

No tak Vás vyhodí...a půjdete normálně do práce, jako většina lidí..to není žádná ostuda, ani tragédie.

111®
hodnocení

1x

jaká je naděje že když požádáte o neklasifikování a následné přezkoušení, že to uděláte? Jinak pokud se nedomlvíte jinak, šlo y opakovat ročník.

liska5
hodnocení

0x

Risknout to a postupně obejít všech šest vyučujících a dohodnout si s každým individuálně řešení. Přitom si něco přečíst o zvyšování imunity. Zdravý životní styl, strava, spánek, pohyb na čerstvém vzduchu, rozplánovat studium.

Co studuješ? Ve kterém jsi ročníku? Nezvážíš změnu školy?

lll
hodnocení

0x

Vysokou absenci jste měl z důvodu zdravotního. Tudíž jste musel mít hodiny omluvené od lékaře + rodičů. Nemohou vás proto vyhodit. Ale jestli to bylo z vaší strany jen takové to flákání se, tak vás asi čekají nějaké starosti. Prostě musíte do práce a vydělávat si na sebe. Škoda té školy.

milda*
hodnocení

0x

Sakra chlape, nenech je vyhrát! Buď dobrý manipulátor. Každého učitele si musíš získat a dát mu najevo, že ti na studiu záleží... a také se dohodnout na náhradním řešení. Musíš s nima vy*ebat, ale v tom dobrém smyslu. Dobrý manipulator si získá vždy co chce a dosáhne všeho, co chce. Vlastní zkusenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]