Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popis postavy

Od: julie* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
potrebuju poradit jak mám napsat subjektivní popis oblíbené postavy.
Postavu mám vybranou Lara Croft, ale vůbec nevím jak to mám napsat,jak třeba začít aby to byl subjektivní popis.
Kdyby jste někdo věděl budu rada za odpovědi a radu.Dekuji
doplněno 17.12.19 09:16: Omlouvám se měla to být filmová herečka, tak tedy Angelina Jolie.
Jak jako mám třeba začít.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

No tak mě se třeba líbí její zadek, který z pozice hráče vnímám tak nějak nejčastěji .. LC vnímám subjektivně jako takovou "paní vedoucí". Krásně umí střílet ze všeho, co najde a nikdy není naštvaná. Jen občas trochu unavená z těch věčných bojů a shánění obživy. Obdivuju na ní i to, jak se dovede vydrápat po různých stavbách a konstrukcích, k čemuž využívá svou mrštnost a nízkou váhu. Vlastně mi subjektivně připomíná mou bývalou vedoucí, která byla hrozně príma, a zásobovala nás dobrotama z fondu pro vedoucí. S tou jsem si rád povídal a řešil technickou problematiku, ale naše štěstí nemělo dlouhého trvání protože otěhotněla a už nedělá. Ovšem těch řízků na rozloučenou byla hromada, dal bych si zas ..

doplněno 17.12.19 09:36:

Julie: no - já su ještě "ze staré školy" .. :-D

julie*
hodnocení

Děkuju, ale teď jsem si uvědomila ze to měla být filmová postava.
Ale dekuju neco možná z toho použiju
ladycat*

Lara Croft je přeci i filmová postava. Jinak k té charakteristice: na Wikipedii, nebo i na kterémkoliv herním nebo filmovém webu bude popis její osoby/postavy - inspiruj se tím.

Paní učitelka vám určitě napsala nebo řekla schéma, podle kterého máte popis napsat. Pokud ne, taky si vygoogli "popis postavy".

liska5
hodnocení

0x

A piš: ... kdybyste někdo věděl

...kdyby jste - je špatně

Napíšeš jakou postavu sis vybral. Čím Tě zaujala především. A začneš popisovat tělo, obličekj, vystupování...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]