Nejste přihlášen/a.
No tak mě se třeba líbí její zadek, který z pozice hráče vnímám tak nějak nejčastěji .. LC vnímám subjektivně jako takovou "paní vedoucí". Krásně umí střílet ze všeho, co najde a nikdy není naštvaná. Jen občas trochu unavená z těch věčných bojů a shánění obživy. Obdivuju na ní i to, jak se dovede vydrápat po různých stavbách a konstrukcích, k čemuž využívá svou mrštnost a nízkou váhu. Vlastně mi subjektivně připomíná mou bývalou vedoucí, která byla hrozně príma, a zásobovala nás dobrotama z fondu pro vedoucí. S tou jsem si rád povídal a řešil technickou problematiku, ale naše štěstí nemělo dlouhého trvání protože otěhotněla a už nedělá. Ovšem těch řízků na rozloučenou byla hromada, dal bych si zas ..
Julie: no - já su ještě "ze staré školy" ..
Lara Croft je přeci i filmová postava. Jinak k té charakteristice: na Wikipedii, nebo i na kterémkoliv herním nebo filmovém webu bude popis její osoby/postavy - inspiruj se tím.
Paní učitelka vám určitě napsala nebo řekla schéma, podle kterého máte popis napsat. Pokud ne, taky si vygoogli "popis postavy".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.