Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně plaveckého výcviku. Syn je diabetik, je poměrně samostatný. Bohužel, teď jsme se dostali do vážné situace a nejsme schopni ho na kurz doprovázet. Škola mi řekla, ať si to domluvím s plavčíkem! Udělala jsem to. Ten v tom nevidí problém. Pak mi řekli, že chtějí potvrzení od diabetologa, ten v tom neviděl problém. Nakonec si nás pozvali na schůzku, kde nám oznámili, že pan ředitel si zodpovědnost nebere a že jsou mu za to vděčni. Takže nám ho vyškrtli z POVINNÉHO plaveckého výcviku. Nemluvím o tom, že na veškeré celodenní výlety musí mít doprovod, školu v přírodě, chtěli asistenta na TV. On nám má pořád za " zadkem" a je otázka času, kdy se mu děti začnou smát. A mězajímá, kde je ta hranice, co všechno můžou požadovat? Děkuji
To, čeho se bojíte je hodně velký nesmysl. Za jeho nemoc se mu nikdo nebude smát. Když bude v mezi dětmi oblíbený a kamarádský. Všimněte si, šikanované a vysmívané děti jsou zdravé jen je, z nějakého důvodu, kolektiv nepřijal nebo oni se z něho vyčlenily. Nebojte se, kluk si poradí sám. Jen ho zbytečně neopečovávejte. S touhle nemocí se bude muset potýkat celý život a musí se to naučit. Podporujte ho, ale nevoďte stále za ručičku, neděste ho, výčtem, co všechno nesmí. Nebude to mít v životě snadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.