Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hindština překlad

Od: peparafan odpovědí: 14 změna:
Dobrý den chci si nechat vytetovat tento slavný citát a chtěl bych poprosit překlad do Hindštiny.
Its better to burn out, than to fade away. - Je lepší shořet, než vyhasnout.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iku*
hodnocení

0x

V google chrome mi to prelozilo tak : यह मिटना से जला बेहतर है ,ale jestli pockas do zitrka tak se zeptam indu a budes to mit na 100%.

doplněno 31.08.10 18:34:

to jsem ,ale vul jak bych ti to napsal?

hop®

Jak napsat? tužkou a nascanovat nebo nafotit, nebo použít malování či podobný grafický program... ;)

peparafan
hodnocení

Jo no ted jsem to pochopil protože zkopírovat to nejde a na emailu je to malý.Byl bych moc vděčný když to zjistite přesně a bud tužkou nebo teda nejlépe v nákem grafickém programu univerzálním mi to poslal třeba na email Peparafan@seznam.cz

peparafan
hodnocení

to jsem ,ale vul jak bych ti to napsal? <<<-?

Pokud by jste to zítra zjistil na 100% správně tak bych byl moc rád. Nechci aby pak někdo mi řekl že to co mám vytetované je špatně :-D

hanher*
hodnocení

0x

Nejdřív latinou, teď Hindštinou. . .

hop®

Jj, ale porušení Z6 to není. Jen doufám, že náš Pepík Rafanů nebude přemýšlet na všemi světovými jazyky včetně dialektů... *smich*

doplněno 31.08.10 22:17:

*nad všemi...*hi*

peparafan
hodnocení

Nn Hindština je finálni :-D Můžu tedy s vaším překladem zítra počítat nebo mám hledat jinde?

hop®

Milý Rafane, (to je hezká přezdívka... ;)), pouze "Iku" Ti něco "slíbil", ale jak tvrdím 100% je vždycky moc. Takže se spolehni na to, že Iku dodá patřičný překlad a zároveň radši klidně pohledej jinde. Třeba bude víc verzí, které budou správně a vybereš si graficky lepší provedení! Jinak držim palce, asi jsi zakouslej a prostě to chceš a uděláš, tak mi nezbývá než fandit! *palec*Pochlubíš se tady potom fotkou výsledku? ;)

doplněno 31.08.10 22:43:

...neboj, my Tě nerafnem! *smich*

peparafan
hodnocení

Tak dobře no bát se nebudu *smich*. Děkuji za kompliment s přezdívkou Rafan "Iku". Zkusím jakmile bude čas pohledat i jinde a zároven čekat na váš překlad *modla*. Jsem sice trošku otravný možná, ale to bude tím že mám možnost v pátek si nechat udělat tetování a už mám konečně jasnou představu jak to bude vypadat. Prostě na levé předloktí Hindštinou ten citát ozdobený podle uvážení s tatérem.

Takže fotku bych mohl bud v pátek nebo sobotu nejpozdějc nafotit a hodit na net a pak vám sem jenom hodit Link nebo na email vam to poslat to už by se nějak udělalo.

hop®

Nn, "Rafan" jsi Ty, a "Iku" Ti něco sliboval, nějaký překlad zítra...

JInak zveřejnění mailu nebo linku je jen a jen na Tobě, mně osobně by stačilo orientační .jpg! :)

iku*

Ano znam v praci indy ,ale oni jsou singove a mluvi urdsky a punjabi , ale zeptam se.V praci jsou i hindu ,ale nejsou to pratele.

stačí opsat něco z čaje, stejně 99,9% evropanů si nikdy nepočte... bude naplněn cíl chodít s něčím, čemu nikdo nerozumí a každému můžu tlumočit, co to vlastně je... to by se mi opravdu chtělo...

hodnocení

0x

proč si to nenechá vytetovat česky? tento zajímavý citát s hlubokou myšlenkou by po přečtení ocenil nejeden Čech a i další, kdo trochu rozumí česky... možná, že by ocenil i hodnotu samotného nositele...

takhle s tím rozsypaným čajem může udělat dojem trochu přinejmenším podivný, ozdobit si tělo něčím, co je nesrozumitelné, je jen póza...

doplněno 01.09.10 16:02:

इसके बेहतर बाहर जला करने के लिए, मिटना से

ที่ดีกว่าการเผาไหม้ออกกว่าจะจางหาย

اچھا ہوا کہ باہر ، سے مٹ کو جلانے کے لئے

على نحو أفضل ليحرق بها ، من أن تتلاشى

آن بهتر سوختن ، از به محوشدن

v některých jazycích je to i kratší...

iku*

Bohuzel jsem ti slibil ,ze to budes mit dnes ,ale nevedel jsem ,ze to bude problem ukazal jsem to 5 lidem indum 2 to odmitly a 3 umi jen slovem hindu a ne pismem.Tak sorry ,ale lidi maji pravdu nedoporucuji .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]