Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z čeho vyrobit kostým Panny Marie

Od: sosin odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím poraďte mi, jak a z čeho vyrobit kostým na besídku kde dcerka hraje roli Panny Marie... nic jako dlouhé bílé nebo béžové šaty doma nemám, vůbec nevím co si počít...Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, udělala bych bílé, třeba z nějakého staršího prostěradla. Něco na hlavu, nějakou plachetku a přes šaty bych dala kroucenou šňůrku.

sosin
hodnocení

Děkuji za nápad, jen mi chybí to prostěradlo, mám doma samá napínací. Ale před chvílí jsem našla dlouhou bílou sukni, kterou nosím já, malá jí má po ramena, asi stačí nějak udělat, aby jí nepadala a přidat nějaké bílé triko s dlouhým rukávem. Vyrábím pro ni doma hračky takže mám fleecové látky, tak z toho asi udělám nějaký přehoz, aby byl přes hlavu a do půli zad. Ta kroucená šňůrka se dá koupit kde prosím? Už vidím jak by to mohlo vypadat, ale zatím nevím jak to proveu. Děkuji za radu

tu šňůrku někde v galanterii?

hodnocení

0x

Inspirujte se

obrazky.seznam.cz/...

Na tu sukni bych jen přišila stužky jako vázací ramínka, čímž by se z ní staly "skorošaty", bílé tričko pod ně. Přehoz může být i z většího šátku, máte-li, dá se přichytit i tenkou kovovou čelenkou, aby neklouzal. Jen by bylo vhodné dodržet modrou a bílou barevnost oblečení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]