Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
před prázninama jsme dostali z Němčiny úkol. Já mám s nemčinou teď na škole problémy, protože na základce jsme měl špatnou ucitelku. Nechci všechno svádět na ní, ale ona byla hrozně hodná tak na tu němcinu každý prděl a teď toho lituju protože mám problémy se základy.
Mám tu článek o Oktoberfestu, je tam česka + němcká část, pro lepší souvislost. Neni to tak dlouhy jak to vpadá na první pohled, když otevřete ten soubor. Opravu bych hrozně moc potřeboval.
Proto bych chtěl nabídnout nějakou protisluřbu, ovšem nemůžu finanční, tak spíš moje zkušnosti. Můžu pro Vás udělat webové stránky, pod jakýmkoliv CMS (redakčním systémem), nebo jen prostý HTML možná i PHP, jeslti někdo chce grafiku (avatar, wallapper, podpis, úpravu fotek (vektor i rastr), nějaký SQL dotazy, nebo jen nadálku dát dohromady počítač. Ke všemu mám reference, tak klidně nejdřív něco ukážu.
Jinak článek najdete tady www.upload.bagoci/...
Ahoj, sice se učím německy, snad dobře. Ale první, co mě zarazilo byl český text v tom německém, tak to bych smázla, jinač, jak jsem to přelítla, tak jsem snad ani nic nenašla. ( tahle věta: Wenn klänge gemeinsame "Oans, zwoa, drei, gsuffa", všichni si připijí. - to pořeš) Nevím, nejsem žádná učitelka, tak snad bys to měl mít i dobře - podle mě. Některá slovíčka mi nic neříkají, takže ti nemůžu moc pomoci
Joo, to já jsme si tam připravil a pak jsme to nedopřeložil. No já vím 100%, že tam bude hodně chyb - hlavně členy, slovosled a časování. Jinak bych se hoodně divil, kdybych tam neměl chybu.
Samozřejmě oprava + nabídky za to dále platí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.