Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datum ukončení studia při přestupu

Od: gaudeamus odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

jsem v současné době vedený na dvou středních školách, kdy na nové jsem studentem od minulého pondělí 25.11.

Jdu pro výstupní papíry na starou školu a potřebuji aby mi to navazovalo, skrz důchod. Pátek bylo 22.11, to je dvoudenní prodleva i když byl víkend. Ideální by bylo stejné datum tedy 25.11.

Můžu na tom trvat? Protože na staré škole jsem stále evidován, že jsem jejich student a mám strach, že mi skrz to datum budou chtít dělat problémy.

Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nemyslím si, že když řeknete důvod, že to nepochopí. Oni vědí jak to má být aby nebyla díra prro důchod. Nakones s papírem můžete zajít na čSSZ a tam se poptat, zda je to správně. Lépe jak po letech shánět svědky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]