Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na hudební tábor?

Od: tabor odpovědí: 3 změna:
Zdravím, měl bych dotaz na téma tábor pro dědi. Vedu kroužky ukulele a kytaru v DDM, sešla se fajn parta dětí a máme vizi udělat letní hudbní tábor. Moc se mi do toho nechce pod záštitou DDM, mám určité vize a zkrátka chci být svým pánem. Chci se zeptat co bych všechno legislativně musel splnit, abych tábor mohl udělat sám? Lidi - kamarády hudebníky mám, já jsem ve zdravotnictví, tudíž zdrav. dozor by byl zajištěn. Problém je, že nikdo nemáme ani pedagogické minimum. To eso je v tom, že děti známe a s rodiči se také setkávám.
Děkuji za osvětlení!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

h0042*
hodnocení

1x

Hlavně pozor na ty flétny. Víte,jak to bylo v tom filmu "prci prci prcičky" *smich*

hodnocení

1x

Povinnosti provozovatelů dětské letní rekreace

khsova.cz/...

Informace pro provozovatele dětských táborů adoc.tips/...

Pořádání a organizace dětských táborů z hlediska právních norem publi.cz/... - tady si ověřte, zda některé normy nebyly zrušeny či novelizovány.

liska5
hodnocení

1x

Jsou takové tábory, kde se berou s menšími dětmi i rodiče, kteří mají zájem a případně pedagog. vzdělání nebo zkušenosti. Pomohou s dozorem / plavání- do vody smí jen urč. počet na vedoucího/, s programem / stanoviště při olympiádě, či orienťáku, vymýšlení otázek, výroba propriet na karneval / i s nenadálými situacemi / odvoz maroda ap./

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]