Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splňuji podmínky ze seznamu povinné četby?

Od: slaisa® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chci se Vás zeptat jestli splňuji podmínky ze seznamu povinné četby? Mám splněno 20 děl i asi roztřízených,ale teď potřebuju mít knížku z 2. poloviny 20. století od cizího autora a tu nemám... Tak nevím jestli tu nebude nějaký problém... Předěm děkuji za odpovědi

seznam četby pro studijní obory.pdf 361.15 kB

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Písemné zadání je splněné, ústní zadání splněné není. Jak velký je to problém, zodpoví nejlépe ta učitelka, která si přeje, abys přečetla i nějaké dílo z nové světové literatury. Osobně bych to brala jako důležitou radu a četla. Kniha Vyhoďme ho z kola ven je (myslím) útlá a rozhodně čtivá. Přečíst si něco navíc je podle mě rychlejší, snazší a přínosnější než obhajování nějakého seznamu.

hodnocení

0x

Samozřejmě, že to bude problém. Kde je to napsané, že potřebuješ mít knížku z 2. poloviny 20. století od cizího autora?

hodnocení

elisa24® Tady to napsané není,ale chce to po mě paní učitelka, proč myslíte, že tu bude samozřejmě problém?

Musíš splnit zadání. To, co jsi sem dala je asi oficiální, že? Tam to není, tak moc nechápu, proč to chce paní učitelka? Jestli to doporučuje, tak se jí zeptej, jestli to můžeš mít takhle, že už jich máš dvacet. Když Ti řekne, že ne, tak samozřejmě nějakou vyměň.

lidus*
hodnocení

0x

Ano to je problém a nesplněné zadání, rychle číst.

hodnocení

Kde je problém a v čem je nesplněné zadání?

lidus*

Píšete: knížku z 2. poloviny 20. století od cizího autora a tu nemám
Tak pokud zadání nesplňujete, je to problém ale ptejte se toho, co vám to zadal, toto je jen můj názor.

hodnocení

ano,ale tu mám řečenou jen od p. učitelky, že mám zpracovat tak nevím jestli to nevadí, že ji nemám ve čtenářském deníku,protože dodělat ji mohu vždycky a 20 knih načtených mám, takže nevím co myslíte?

U té maturity Tě bude zkoušet paní učitelka, tak ji poslouchej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]